Popsangerinde donerer millioner til ofre

Taylor Swift viser sig fra sin gavmilde side med en donation på flere millioner til oversvømmelsesofrene i Louisiana.
Taylor Swift har tidligere doneret penge til folk i nød. I februar gav hun sangerinden Kesha en pose penge som hjælp til sangerindens kamp mod sit pladeselskab.
Taylor Swift har tidligere doneret penge til folk i nød. I februar gav hun sangerinden Kesha en pose penge som hjælp til sangerindens kamp mod sit pladeselskab. Foto: John Salangsang/JOHN SALANGSANG/INVISION/AP

Sangerinden Taylor Swift vil ikke bare se til, mens tusindvis af mennesker går fra hus og hjem på grund af oversvømmelser i den amerikanske stat Louisiana, skriver sangerinden i en officiel udmelding på sin hjemmeside.

Derfor har hun nu valgt at vise sig fra sin gavmilde side og donere en million amerikanske dollar, svarende til mere end 6,5 millioner danske kroner, til ofrene.

Taylor Swift begrunder sin rundhåndede donation med, at der blev taget godt imod hende, da hun besøgte staten sidste år under sin "1989 World Tour".

- Vi begyndte vores "1989 World Tour" i Louisiana, og der fik de fantastiske fans os til at føle os hjemme. At så mange mennesker i Louisiana er blevet tvunget fra hus og hjem denne uge, er hjerteskærende, lyder det fra sangerinden på hjemmesiden.

Det er voldsom regn, der er skyld i de massive oversvømmelser i Louisiana, som betegnes som de værste i statens historie.

Ind til videre har oversvømmelserne kostet 11 mennesker livet og ødelagt 40.000 huse, mens flere end 60.000 mennesker har søgt om økonomisk støtte efter katastrofen, oplyser embedsmænd hos Louisianas guvernør på Twitter.

- Jeg opfordrer alle dem, der kan hjælpe, til at sende deres kærlighed og bønner i deres retning i denne forfærdelige tid, skriver Taylor Swift i udmeldingen.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.