Poprock skal tænde publikum under Super Bowl

NFL's Super Bowl er det mest sete på amerikansk fjernsyn, og Coldplay vil få eksponering for mange millioner.
Her ses forsanger Chris Martin ved en tidligere optræden ved American Music Awards i november.
Her ses forsanger Chris Martin ved en tidligere optræden ved American Music Awards i november. Foto: Matt Sayles/AP

Det bliver det britiske band Coldplay, som skal underholde publikum og tv-seere i pausen under årets Super Bowl til næste år.

Dermed skal forsanger Chris Martin indtage scenen under kampen 7. februar i San Francisco i Californien, skriver flere amerikanske medier.

NFL - som står bag Super Bowl - har dog endnu ikke bekræftet oplysningerne, men Pepsi - som står for pauseshowet - har bekræftet den på det sociale medie Twitter.

Den årlige Super Bowl er det mest sete begivenhed på amerikansk fjernsyn og tiltrækker flere end 100 millioner seere.

Coldplay har været i Danmark flere gange, blandt andet da det var et af hovednavnene på Roskilde Festival i 2003 og 2009 samt 2012, da de gav koncert i Parken, hvor billetterne blev udsolgt.

Bandets kommende album "A Head Full of Dreams" kan ikke streames på de sædvanlige tjenester, når det offentliggøres fredag 4. december. I stedet er det kun tilgængeligt på forudbetalte tjenester som Tidal og Apple Music.

Det forventes dog, at albummet med tiden kan streames fra Spotify efter dets offentliggørelse, som det skete med de seneste to albums.

Sidste år optrådte Katy Perry til Super Bowl, og før hende har blandt andre Beyoncé og Madonna indtaget scenen, mens Janet Jackson skabte overskrifter, da Justin Timberlake rev i hendes top og blottede et bryst.

Om Coldplays sceneoptræden bliver lige så opsigtsvækkende må vente til 7. februar næste år, når de to bedste hold i NFL indtager grønsværen.

/ritzau/Reuters

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.