Popo-Pippa gifteklar: Jeg er så lykkelig

Hertuginde Kates velformede søster, Pippa Middleton, jubler over forlovelsen med den britiske bankmand, James Matthews.
Hendes numse stjal billedet ved søsteren royale bryllup. Nu skal hun selv giftes. 
Hendes numse stjal billedet ved søsteren royale bryllup. Nu skal hun selv giftes.  Foto:Paul Childs/Scanpix/Arkiv

Da hertuginde Kate spankulerede op ad kirkegulvet i sekunderne inden, hun skulle giftes med prins William tilbage i april 2011, var det ikke kun bruden, der løb med opmærksomheden.

Hertugindens ene brudepige, lillesøsteren Philippa "Pippa" Middleton, var lige ved at stjæle hele billedet iført sin brudepigekjole, der smøg sig så sprødt om hendes i dag verdensberømte bagdel, at medierne straks døbte hende "perfect-Pippa".

Nu er det så Pippa Middletons tur til at gå op ad kirkegulvet, for kæresten, James Matthews, har nemlig friet til den 32-årige kendissøster.

Det skriver avisen Hello! Magazine.

- Jeg kunne ikke være mere lykkelig, jublede den vordende brud foran de mange fremmødte journalister, der havde troppet op på hendes dørtrin.

Iført en - meget apropos - hvid blondekjole, en stor ring og et smil, der strålede mere end den funklende diamant på fingeren, bekræftede den royale søster forlovelsen.

Mange medier og royalister havde ellers håbet, at Pippa Middleton ville finde sammen med prins Williams lillebror, prins Harry, men det blev altså den 40-årige finansmand, der løb med Pippas popo og ikke mindst hendes hjerte.

Ifølge Daily Mail har Middleton og Matthews været kærester i et års tid og datede også kortvarigt hinanden tilbage i 2012.

Friet skulle ifølge avisen angiveligt være sket under en kærestetur i det yndige område omkring nationalparken Lake District i det nordlige England, og familierne skulle være ellevilde over forlovelsen.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.