Popdronning kommer til Danmark for fjerde gang

Dato og spillested kendes ikke, men i forbindelse med sit kommende album spiller Madonna koncert i Danmark.
Den amerikanske superstjerne Madonna afslører på sin Facebook-profil, at hun kommer til Danmark for at give koncert. Det fremgår dog ikke hvor og hvornår.
Den amerikanske superstjerne Madonna afslører på sin Facebook-profil, at hun kommer til Danmark for at give koncert. Det fremgår dog ikke hvor og hvornår. Foto: John Shearer/JOHN SHEARER/INVISION/AP

Madonna-fans kan så småt begynde at glæde sig til, at popdronningen igen kigger forbi og giver koncert.

I forbindelse med udgivelsen af hendes kommende album "Rebel Heart" har sangerinden lagt en besked ud på sin Facebook-profil.

Her fortæller hun, at hvis man forudbestiller deluxe-udgaven af "Rebel Heart", så får man også særlig adgang til at købe billetter til den kommende koncert i Danmark.

Det fremgår dog ikke, hvor og hvornår den finder sted.

Madonna har tre gange tidligere givet koncert i Danmark. Første gang var i 2006 i Horsens, og i 2009 optrådte hun i Parken i København, som hun vendte tilbage til i 2012.

Den 56-årige entertainer har allerede fejret 30 års jubilæum som sanger, men fortsætter med at være produktiv.

Godt nok er der gået tre år siden det seneste album "MDNA", men "Rebel Heart", der udkommer 9. marts, er hendes 23. albumudgivelse.

Ifølge Guinness Rekordbog er hun den bedst sælgende kvindelige kunstner nogensinde. Madonna har angiveligt solgt mere end 275 millioner albums på verdensplan.

Foruden musikkarrieren har hun også en længere skuespilkarriere bag sig og har haft roller i film som "Evita", "Dick Tracy" og "Helt vild med Susan".

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.