Popdronning hylder eksmanden: Du er et ikon

Popikonet Jennifer Lopez har et rigtig godt forhold til sin eksmand Marc Anthony. Det understregede hun fra scenen i Las Vegas.
Popdivaen Jennifer Lopez og hendes eksmand Marc Anthony har et venskabeligt forhold til hinanden. Her ses parret i 2011, hvor de stadig var sammen.
Popdivaen Jennifer Lopez og hendes eksmand Marc Anthony har et venskabeligt forhold til hinanden. Her ses parret i 2011, hvor de stadig var sammen. Foto: Matt Sayles/AP

Selv om man ofte hører om dramatiske brud i Hollywood, hvor fortørnede elskere bruger alt fra ægtepagten til de kulørte medier mod hinanden, er det ikke altid, at et forlist kærlighedsforhold ender i fjendskab.

Det gælder eksempelvis for popikonet Jennifer Lopez og hendes eksmand Marc Anthony. Lørdag aften sendte "Jenny from the block"-stjernen en hilsen til ham fra scenen i Las Vegas, hvor hun optrådte. Det skriver mediet Entertainment Tonight.

- Du er en international legende og et ikon, men du er også far til mine børn, hyldede en glad Jennifer Lopez sin eksmand, der også sad blandt publikum.

Det fraskilte par havde begge deres nye partnere med til koncerten.

Marc Anthony havde sin tredje kone, modellen Shannon de Lima, med. Efterfølgende lagde hun et billede op på sin Instagram-konto, hvor hun skrev, at hun havde haft det fantastisk i millionbyen. På billedet poserer hun sammen med blandt andre sin mand, Jennifer Lopez og sangerindens kæreste, den 29-årige skuespiller Casper Smart.

Jennifer Lopez og Marc Anthony har sammen de otteårige tvillinger Emme og Max.

Se Shannon de Limas opslag her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.