Pop-diva afliver bryllupsrygter

Sangerinden Gwen Stefani lægger bryllupsrygterne i graven.
Gwen Stefani slår én gang for alle fast, at hun ikke er forlovet. Arkivfoto.
Gwen Stefani slår én gang for alle fast, at hun ikke er forlovet. Arkivfoto. Foto: John Salangsang/JOHN SALANGSANG/INVISION/AP

Den amerikanske sangerinde Gwen Stefani, der står bag numre som "Hollaback Girl" og "The Sweet Escape", afliver alle rygterne om en forlovelse mellem hende og kæresten, Blake Shelton.

Det skriver People Magazine, efter at sangerinden har givet et interview til radioprogrammet "The Tommy Show", hvori hun gjorde det klart, at der ikke er udsigt til nogen glitrende forlovelsesring på hendes finger lige foreløbigt.

- Alting er vanvittigt lige nu, så nej, absolut ikke, lød det fra "No Doubt"-medlemmet, da hun blev spurgt ind til, om en forlovelse lå ude i den nærmeste fremtid.

Rygter om, at sangerinden skulle være gravid og desuden være blevet gift i al hemmelighed, er ellers fløjet rundt i det seneste stykke tid, men det er kun rygter, forklarede den 46-årige sangerinde.

Og selv får hun også stor fornøjelse ud af de mange rygter.

- Det får mig til at grine hver dag. Jeg googler faktisk mit navn, bare så jeg kan se, hvad der næste gang kommer til at ske, fordi det er kommet så meget ud af kontrol, fortæller popdivaen.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.