Politimand fik slag i ansigtet under beslaglæggelse af bil

25-årig mand er anholdt efter vold mod en politimand Københavns Nordvestkvarter.
En betjent blev lørdag aften ramt af et slag i ansigtet, da han sammen med en kollega var ude for at beslaglægge en bil.
En betjent blev lørdag aften ramt af et slag i ansigtet, da han sammen med en kollega var ude for at beslaglægge en bil. Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento/Colourbox

En 25-årig mand er anholdt, efter at han tidligt lørdag aften slog en politibetjent i ansigtet. Hændelsen fandt sted i forbindelse med beslaglæggelse af en bil på Vibevej i Københavns Nordvest-kvarter.

Betjenten var sammen med en kollega ude på en arbejdsopgave, da fire personer kommer forbi. Der opstår uro imellem dem, og den ene betjent tildeles et slag i ansigtet, oplyste Københavns Politi tidligere lørdag til Ritzau.

- Betjentene var derude, fordi Skat have ønsket en bil beslaglagt, forklarer Dan Aakerhjelm Sørensen, central efterforskningsleder.

- Personen, der slog, er anholdt. Søndag vil anklageren tage stilling til, om den anholdte skal fremstilles for en dommer.

Efterforskningslederen kan ikke svare på, om gerningsmanden er kendt af politiet, eller komme nærmere ind på personens eventuelle tilknytning til det køretøj, som tilsyneladende udløste bataljen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.