Politiker faldt om med blodprop under byrådsmøde

Den socialdemokratiske byrådspolitiker, Jamil Cheheibar, måtte akut køres på hospitalet, da han faldt om under byrådsmøde i onsdags.
Et byrådsmøde i Hillerød udviklede sig dramatisk forleden.
Et byrådsmøde i Hillerød udviklede sig dramatisk forleden. Foto: Scanpix

Et byrådsmøde, der ellers skulle have handlet Hillerød Kommunes spildevandsplaner, udviklede sig dramatsik, da den socialdemokratiske byrådspolitiker Jamil Cheheibar fik en blodprop:

"Midt under byrådsmødet slog det til uden varsel. Det gør ubeskriveligt ondt i brystkassen - som om jeg har tonsvis af genstande på den, eller som om jeg ligger mellem to biler. Det er en ubeskrivelig smerte," har han sidenhen forklaret til Lokalavisen i Hillerød.

Han blev omgående kørt til hospitalet og her fandt lægerne ud af, at en kranspulsåre i hjertet var 100 procent lukket. To andre var 70 procent lukket.

Oplevelsen er ikke ny for Jamil Cheheibar, da han ligeledes fik en blodprop tilbage i 2005. Denne gang var det dog hårdere:

"Hvis jeg sammenligner med første gang, jeg fik en blodprop, kan jeg også godt mærke, at jeg er blevet 10 år ældre. Det er hårdere denne gang," siger han til Lokalavisen i Hillerød.

Tilbage i 2005 blev han reddet af en såkaldt ballonudvidelse på hospitalet.

Jamil Cheheibar er i øjeblikket sygemeldt men forventer at være tilbage på arbejde allerede i næste uge.

 

Kilde: Lokalavisen

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.