Politiker-babe vil have en ulovlig tatovering

Liberal Alliance-politikeren Nikita Klæstrup medvirker til at bryde loven, hvis hun får lavet sin bebudede tatovering på hånden.
Modellen, bloggen og politikeren Nikita Klæstrup i en af sine udfordrende kjoler.
Modellen, bloggen og politikeren Nikita Klæstrup i en af sine udfordrende kjoler. Foto: Scanpix/arkiv

Nikita Klæstrup ved, hvordan man får folket i tale. Ikke kun fordi hun flere gange er set i udfordrende kjoler, men også fordi hun studerer retorik på Københavns Universitet.

Om det er den viden hun nu trækker på er uvist, men Liberal Alliance-politikeren skaber nu ny opmærksomhed om sig sig selv og skriver på sin blog:

- D. 9. april skal jeg have min allerførste tatovering lavet. Jeg glæder mig så utroligt meget! Jeg vil ikke afsløre, hvad det bliver endnu, men jeg kan godt afsløre, at den bliver meget synlig. Den kommer nemlig til at være på min hånd.

Hun vil således være med til at bryde loven, hvis tatoveringen udføres i Danmark. I Danmark er det nemlig ikke tilladt tatovører at lave udsmykninger på hals, i ansigt og på hænder. Det kan straffes med bøde.

- Jeg ved, at alle vil spørge, om der er en dybere mening bag min første tatovering, og det er der næsten ikke. Det var der i hvert fald ikke til at starte med. Jeg har længe gerne ville have en tatovering på enten min hånd eller mine fingre, da det kan være så smukt, skriver Nikita Klæstrup videre.

Den 21-årige politiker og model kan i næste uge ses i 'Paradise Hotel'. Her vil hun have en af sine omdiskuterede og afslørende kjoler på.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.