Politiken: Politiet har anholdt vores fotograf

En pressefotograf er blevet anholdt i forbindelse med menneskevandringen på Sønderjyske Motorvej, skriver Politiken.
Pressefotograf Martin Lehmann fra Politiken er blevet anholdt i forbindelse med menneskevandringen på Sønderjyske Motorvej, skriver Politiken. Her bliver han ført væk af politiet.
Pressefotograf Martin Lehmann fra Politiken er blevet anholdt i forbindelse med menneskevandringen på Sønderjyske Motorvej, skriver Politiken. Her bliver han ført væk af politiet. Foto: localeyes

Syd- og Sønderjyllands Politi har anholdt en fotograf og smidt de journalister, der gik med de flygtninge og migranter, der vandrer på E45-motorvejen i Sydjylland, væk. Det drejer sig om pressefotograf Martin Lehmann fra Politiken.

Det skriver flere medier med deres egne journalister og fotografer på stedet som kilder.

Begrundelsen skulle angiveligt være, at han gik på motorvejen, skriver Politiken.

Klokken 13 torsdag oplyste Politiet alle borgere - inklusiv medier - om, at det er ulovlig at opholde sig på motorvejen. Det forbud ser klokken 17:30 ud til at blive håndhævet.

Anholdelsen er ifølge Ekstra Bladet sket ved afkørslen til Aabenraa Syd. Journalisterne på stedet er blevet bedt om at forlade stedet. Hvis ikke de gør det, risikerer de anholdelse, siger politiet på stedet ifølge Ekstra Bladets journalist.

Sideløbende er tre mandskabsvogne kørt op til de vandrende migranter og flygtninge, skriver Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.