Politiets døgn i DK: Matadorspil førte til knivstikkeri

Et knivstikkkeri udløst af et spil Matador, en væltet hestevogn og en skræmt indbrudstyv er blandt hændelserne, som landets politikredse skriver om i deres døgnrapporter i dag.
En 51-årig mand fra Hinnerup i Østjylland stak sin kammerat ned - angiveligt i vrede over et spil Matador.
En 51-årig mand fra Hinnerup i Østjylland stak sin kammerat ned - angiveligt i vrede over et spil Matador. Scanpix - modelfoto

"Du rykker direkte i fængsel", står der på et af kortene i Matador.

Og det er lige nøjagtig, hvad en 51-årig mand fra Hinnerup i Østjylland måtte gøre, efter han i går aftes blev pågrebet af politiet på sin bopæl.

Manden havde stukket sin bekendte i maven med en kniv. Og ifølge døgnrapporten fra Østjyllands Politi menes baggrunden for knivstikkeriet at være uoverensstemmelser i forbindelse med et spil Matador. Sagen er foreløbigt endt med en varetægtsfængsling i fire uger til den 51-årige mand.

Traktor skræmte hest - og så tippede vognen

På Kalundborg-egnen var en 45-årig kvinde fra Jyderup rigtig uheldig, da hun kørte en tur i hestevogn. Midt- og Vestsjællands Politi fortæller i døgnrapporten, at kvinden mistede kontrollen over kørslen, fordi hendes hest blev bange for en traktor. Afsted løb den ind på en mark, hvor hestevognen tippede, og den 45-årige kvinde faldt af. Hun slap dog fra uheldet med nogle knubs.

Indbrudstyv blev bange for lyset

I Glostrup slap en borger med skrækken, da en indbrudstyv forsøgte at bryde ind i en lejlighed, skriver Vestegnens Politi i døgnrapporten.

Tyveknægten var ved at brække døren op, da lyset blev tændt inde i lejligheden. Og så tog han ellers benene på nakken.

Tricktyve på spil i Charlottenlund

Så heldig var en 79-årig kvinde fra Charlottenlund ikke, skriver Nordsjællands Politi i rapporten over døgnets hændelser. Damen var i supermarkedet og brugte her sit betalingskort. Da hun kom hjem, blev hun opsøgt af tre personer, der snakkede meget og viftede hende om hovedet med en tilbudsavis. Oppe i sin lejlighed opdagede hun så, at hendes pung var stjålet - og at der var hævet på hendes betalingskort.

Bilist fik det skidt - og kørte galt

Uheldig var også en fynsk bilist, der under en køretur bil i Nyborg fik et ildebefindende. Fyns Politi beretter, at da bilisten kom kørende i svinget ved byens torv, fik vedkommende et ildebefindende og kørte først ind i en stenstøtte og derefter en parkeret bil.

25 meter kabel mangles

Vi runder politiets døgn af i Aalborg, hvor ukendte gerningsmand stjal lidt af hvert fra en åben garage på Forchhammersvej i Aalborg: En ventilator, 25 meter kabel og en damecykel. Det vides ikke, om tyvene var i stand til at køre bort på cyklen med den tunge kabel-last ...

 

 Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.