Politiet sender sjov besked til tyv: Du glemte dit koben

Betjentene hos Nordsjællands Politi er i det lune påske-hjørne. På Facebook efterlyser de ejeren til et koben, som er efterladt under et indbrud i sidste uge.
Er dette koben dit, så kan du henvende dig på den nærmeste politistation. Der skal de nok hjælpe dig med at få det tilbage.
Er dette koben dit, så kan du henvende dig på den nærmeste politistation. Der skal de nok hjælpe dig med at få det tilbage. Foto: Nordsjællands Politi

Selv om det selvfølgelig er alvorligt for de forulempede, så er det svært ikke at trække på smilebåndet, når man støder ind i Nordsjællands Politis seneste opdatering på Facebook.

I opdateringen efterlyses en indbrudstyv til et indbrud begået i Apperup mellem Hornbæk og Hellebæk.

Politiet skriver blandt andet, at man er kommet i besiddelse af et koben og meget gerne vil levere det tilbage til den rette ejermand.

- Du var i en villa i Apperup onsdag aften i sidste uge omkring kl. 19.30, hvor du uanmeldt var på besøg. Du var åbenbart gået forkert, for da husets ejer hilste på dig, stak du af, men du tabte altså dit koben.

Politiet fortæller også, at der var en heftig jagt gennem haver og hække:

- Vi gjorde vores bedste for at indhente dig, men du hørte åbenbart ikke, at vi råbte efter dig, og efter halvanden kilometer mistede vores hund færten af dig. 

Politiet sender nu kobenet til undersøgelse hos retsteknikerne for at finde ud af, om der er DNA-spor.

- Men hvis du sidder derude og savner dit koben, må du meget gerne møde op på din lokale politistation – det gør det hele lidt nemmere, slutter Nordsjælland Politi opdateringen. 

HITTEGODS: HVEM SAVNER DETTE KOBEN?Vi er kommet i besiddelse af kobenet på billedet her, og vi vil meget gerne...

Opslået af Nordsjællands Politi på 23. marts 2016

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.