Politiet om Emilie-sagen: Ring til os med tip - også hvis du er i tvivl, om det er brugbart

Emilie Meng er sidst set 10. juli ved Korsør Station, da hun tog afsked med et par veninder efter en bytur.
Emilie Meng er 168 centimeter høj, almindelig af bygning, har langt brunt hår, og hun var iført sort langærmet cardigan med sort blondebluse og blå bukser. Hun havde blå Adidas-sko på fødderne.
Emilie Meng er 168 centimeter høj, almindelig af bygning, har langt brunt hår, og hun var iført sort langærmet cardigan med sort blondebluse og blå bukser. Hun havde blå Adidas-sko på fødderne. Foto: Privat efter aftale med familien

Politiet får fortsat henvendelser fra opmærksomme borgere i sagen om den forsvundne Emilie Meng på 17 fra Korsør.

Det oplyser Marianne Roed, politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Teenageren er sidst med sikkerhed set søndag 10. juli, da hun efter en bytur i Slagelse ved 04-tiden tog afsked med et par veninder på Korsør Station.

- Der er desværre ikke noget nyt. Men borgere kontakter os stadig, og det er mange forskellige slags henvendelser. Der er nogle, der mener at have set hende i Jylland, og nogle ringer ind med andre ting, siger Marianne Roed.

Hos politiet lyder budskabet, at borgere meget gerne må ringe ind, hvis de har nyt i sagen om Emilie.

- Vi vil stadig gerne høre fra folk, der har været tæt på Korsør Station omkring søndag 10. juli. Hvis folk er i tvivl, om det er brugbart, vil vi hellere, at de alligevel retter henvendelse, og så er det op til os at sortere i det, siger Marianne Roed.

Politikommissæren siger, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi stadig arbejder med tre forskellige teorier.

- Vi tror, at hun enten er forsvundet frivilligt eller har været udsat for en ulykke eller en forbrydelse. Men det er svært at komme det nærmere, før vi finder hende, siger hun.

Emilie Meng er 168 centimeter høj, almindelig af bygning, har langt brunt hår, og hun var iført sort langærmet cardigan med sort blondebluse og blå bukser. Hun havde blå Adidas-sko på fødderne.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.