Politiet i Emilie-sagen: Facebook-oplysning var uheldig

Emilie Meng har ikke været aktiv på sin Facebook-profil, siden hun forsvandt om morgenen 10. juli.
Emilie Meng er 168 centimeter høj, almindelig af bygning med langt brunt hår. Hun var iført en sort langærmet trøje med en sort blondebluse under, blå jeans og blå sko. Oplysninger om Emilie til politiet på telefon 114.
Emilie Meng er 168 centimeter høj, almindelig af bygning med langt brunt hår. Hun var iført en sort langærmet trøje med en sort blondebluse under, blå jeans og blå sko. Oplysninger om Emilie til politiet på telefon 114. Foto: Peter Bergman

Det var "uheldigt", at politiet i dagene efter teenageren Emilie Mengs forsvinden blandt andet fortalte offentligheden, at familien havde udleveret login til Emilies profil på Facebook til politiet.

Det siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

- Det er lidt uheldigt, at politiet har været ude med nogle detaljer, før der kom rigtig struktur på. Man kan ikke gå ud og give detaljer eller delresultater i så alvorlig en sag. Det kan man simpelthen ikke, siger Søren Ravn-Nielsen til avisen.

Politiet klapper i

Han siger samtidig, at offentligheden ikke længere vil få indsigt i den del af efterforskningen.

- Jeg er nødt til at sige, at vi ikke går ud og offentliggør detaljer om vores efterforskning, siger vicepolitiinspektøren til Ekstra Bladet.

Ingen aktivitet på Facebook

Søren Ravn-Nielsen afkræfter dog over for Ekstra Bladet, at der skulle have været aktivitet på Emilies Facebook-profil dagene efter, hun forsvandt tidligt om morgenen 10. juli.

Her mente venner og bekendte, at nogen læste de beskeder, som blev sendt til hende.

Sidst set ved stationen

Emilie Meng forsvandt 10. juli tidligt om morgenen. Hun er ikke set siden, hun sagde farvel til to venner ved 04-tiden på Korsør Station og vil ville gå hjem til sine forældre.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.