TERROR I KØBENHAVN

Politiet hyldes for indsatsen under skudangrebene

Politiets indsats i København under weekendens dramatiske hændelser roses på de sociale medier af både kendte og ukendte.
Justitsminister Mette Frederiksen hilste varm på en betjent, da hun tidligere i dag besøgte synagogen på Krystalgade i København.
Justitsminister Mette Frederiksen hilste varm på en betjent, da hun tidligere i dag besøgte synagogen på Krystalgade i København. Scanpix

På de sociale medier hyldes politiet lige nu for indsatsen under det seneste døgns dramatiske terrorangreb to steder i København.

Kreative sjæle har sat små hyldestfotos i omløb for at vise tommelen op til politiet. Og ude i virkeligheden har der været folk forbi med Citronhalvmåner til politiet, som lige nu er på vagt på gaderne i hovedstaden.

Også flere kendte politikere udtrykker respekt for politiets arbejde.

Det gør også Frankrings ambassadør i Danmark, François Zimeray, der var til stede under arrangementet i går på Krudttønden i København, hvor der blev skudt og et menneske mistede livet. 'TAK,' skriver ambassadøren på Twitter.

Den socialdemokratiske folketingskandidat Peter Hummelgaard roser ligeledes politiet - det gør han i en Facebookupdate:

 

Det Konservative Folkepartis leder Søren Pape Poulsen udtrykker ligeledes sin respekt på Facebook:

 

På Twitter skriver Venstre-bossen Lars Løkke Rasmussen pæne ord om politiet:

 

Enhedslistens underirgsordfører Nikolaj Villumsen udtrykker ligeledes respekt på Twitter:

Tak til #Beredskabet @BRSdk og politiet i @KobenhavnPoliti for en modig indsats i det sidste døgn. I passer på os alle sammen. #cphshooting

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.