Politiet efterlyser: Ung kvinde anmelder voldtægt på Smukfest

En mørklødet mand menes at have voldtaget en 24-årig kvinde, da hun var på vej til toget efter festival.
Stemningsbillede fra fredag aften på Smukfest i Skanderborg. Samme aften blev en kvinde angiveligt voldtaget ikke langt derfra.
Stemningsbillede fra fredag aften på Smukfest i Skanderborg. Samme aften blev en kvinde angiveligt voldtaget ikke langt derfra. Foto: Sophia Juliane Lydolph/arkiv/Scanpix

En ung kvinde snublede og blev siden voldtaget, da hun natten til lørdag var på vej til toget efter at have tilbragt aftenen på Skanderborg-festivalen Smukfest.

Det er i hvert fald, hvad hun fortalte politiet, da hun selv ringede og anmeldte overfaldet umiddelbart efter den påståede forbrydelse.

- En 24-årig kvinde er på vej hjem fra Smukfest og går på Banegårdsvej, da hun falder og bliver hjulpet op, siger vagtchef Henrik Dam fra Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

- Derefter bliver hun presset ind i et grønt område, hvor hun bliver udsat for fuldbyrdet voldtægt, siger vagtchefen.

Overfaldet fandt angiveligt sted omkring klokken 03.05. Et kvarter senere var manden væk, og kvinden ringede og fortalte politiet om sin oplevelse.

- Det er et rimelig befærdet område, og vi må formode, at nogen har set et eller andet, siger vagtchefen, der efterlyser vidner til forbrydelsen.

Den formodede gerningsmand var ifølge kvindens forklaring mørk i huden og havde muligvis asiatiske træk. Han så ud til at være cirka 30 år gammel og 170 centimeter høj.

- Han taler dansk, har kort sort hår og var iført trekvartlange blå shorts og en mørk bluse, siger Henrik Dam.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.