Politiet efterlyser to tricktyve: De aflurer pin-koder

Politiet beder om hjælp til at finde to personer, som er mistænkt for en lang række tricktyverier.
Et overvågningskamera har taget dette billede af de mistænkte i et supermarked i Nærum. Her aflurer de en ældre mands pinkode, og efterfølgende stjæler de hans dankort.
Et overvågningskamera har taget dette billede af de mistænkte i et supermarked i Nærum. Her aflurer de en ældre mands pinkode, og efterfølgende stjæler de hans dankort. Foto: Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi har frigivet billeder af to personer, der er mistænkt for 17 tricktyverier og 36 tilfælde af databedrag.

Det er foregået i perioden 30. oktober 2013 til 22. januar 2015, og de har angiveligt svindlet sig til mere end 150.000 kroner.

Tricktyvene er blevet fanget på et overvågningskamera i et supermarked på Nærumvænge Torv i Nærum den 24. oktober sidste år. Her aflurede de en ældre mands pinkode og stjal derefter hans dankort. De nåede at hæve et større beløb, inden kortet blev spærret.

Beskrivelse af de to gerningsmænd:

A: mand, ca. 45 år, østeuropæisk af udseende, kraftig bygget, kort sort tyndt hår, iført mørk beklædning,

og

B: kvinde, ca. 40 år, østeuropæisk af udseende, bar briller med lyst stel, alm. af bygning, sort hår samlet i nakker, iført mørkt tøj, medbragte skuldertaske.

A og B er efterlyst som gerningsmænd til lignende tricktyverier og databedragerier i politikredsene Nordjylland, Københavns Vestegn, Midt- og Vestsjælland, Sydøstjylland og København.

De er sidst set i Brønshøj, og hvis de bliver set, bedes man rette henvendelse til sin lokale politikreds via 114, da politiet gerne vil tale med dem.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.