Politiet efterlyser: Lille tyk mand antaster 13-årige sovende piger i kolonihave

Politiet efterlyser mand i 50-60-årsalderen, der brød ind i kolonihavehus og antastede 13-årige piger.
En skaldet, kraftig mand på 50-60 år brød ind i kolonihavehus i Horsens.
En skaldet, kraftig mand på 50-60 år brød ind i kolonihavehus i Horsens. Modelfoto:Scanpix/Arkiv

En mand  50-60-år brød natten til søndag ind i et kolonihavehus i Horsens og var nærgående over for fire 13-årige piger, der lå og sov.

Det skriver Lokalavisen.dk.

Aede pige i håret

Pigerne overnattede alene i huset, som er ejet af en af pigernes storebror.

Klokken 05.30 vågnede de ved, at der gik en fremmed mand rundt i huset. Da manden fik øje på pigerne, satte han sig hen til dem i sengen og begyndte at ae den ene pige i håret.

Pigerne rykkede sig sammen og væk fra manden, der gik lidt rundt i huset, inden han igen forsvandt, oplyser Horsens Lokalpoliti til lokalavisen.

De 13-årige piger beskriver manden som værende 50-60 år, skaldet, lav og kraftig. Han havde en tyk brun jakke på, sorte læderhandsker og sorte sko, der klikker, når han går rundt.

Derudover har politiet fundet aftryk fra cykel uden for kolonihavehuset, så manden formodes at have været på cykel.

Kontakt politiet

Kolonihavehuset ligger i Haveforeningen Aaløkke lige nord for Horsens.

Politiet opfordrer borgere, der har set en mand med dette signalement eller ved, hvem han er, til at kontakte Horsens Lokalpoliti.  

Horsens Lokalpoliti oplyser tirsdag til Lokalavisen.dk, at de endnu ikke har fået henvendelser i sagen. Men de har en formodning om,  det er en mand, der regelmæssigt kommer i området.

- Vi kender ikke mandens hensigt, men vil gerne høre fra ham, hvorfor han befandt sig der på det tidspunkt. Det er ikke til at vide, hvad han ville, men vi vil gerne have afdækket formålet, siger politikommissær Kent Midtgaard Hansen fra Horsens Lokalpoliti til Lokalavisen.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.