Politiet efterlyser flugtfange - er sigtet for drab på sin storesøster

Flygtede fra Psykiatrisk Afdeling i Horsens - politiet advarer mod, at man selv tager kontakt til manden.
Politiet advarer borgere mod selv at henvende sig til Barzan Bahjat Khalil, der beskrives som psykisk syg og muligvis farlig.
Politiet advarer borgere mod selv at henvende sig til Barzan Bahjat Khalil, der beskrives som psykisk syg og muligvis farlig. Foto: Sydøstjyllands Politi

Sydøstjyllands Politi efterlyser den 25-årige Barzan Bahjat Khalil. Han flygtede fra Psykiatrisk afdeling O2 i Horsens mandag aften mellem klokken 21 og 00:30.

Politiet har siden søgt efter ham på alle kendte og sandsynlige opholdssteder, men det er endnu ikke lykkedes at pågribe ham, og derfor søger politiet nu om hjælp fra offentligheden. Han er muligvis søgt til udlandet, skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Barzan Bahjat Khalil er sigtet for drab på sin storesøster mandag 29. december 2014 i en lejlighed på Sønderbrogade i Horsens.

Retsmøderne i sagen er foregået for lukkede døre.

Den efterlyste beskrives som mellemøstlig af udseende, 183 cm. høj, almindelig af bygning, lys hudfarve, sort hår og brune øjne.

Han beskrives som psykisk syg og muligvis farlig, lyder det i pressemeddelelsen fra politiet. Man henstiler til, at borgere ikke selv kontakt til manden personligt, men i stedet kontakter politiet.

Oplysninger i sagen til Sydøstjyllands Politi på 114.

Politiet har sammen med efterlysningen offentliggjort dette foto af den flygtede fange. Foto: Sydøstjyllands Politi

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.