Politiet efterforskede mulig voldtægt ved Søpavillionen

Området ved Søpavillionen i København var torsdag morgen afspærret efter en anmeldelse om voldtægt.
Københavns Politi afspærrede torsdag morgen området ved Søpavilionen. Politiet ledte efter spor, efter der var blevet anmeldt en voldtægt.
Københavns Politi afspærrede torsdag morgen området ved Søpavilionen. Politiet ledte efter spor, efter der var blevet anmeldt en voldtægt. Foto: Politiet/Free

Københavns Politi har efterforsket en mulig voldtægt ved Søpavillionen, og derfor var området afspærret torsdag morgen.

Men afspærringen er ophævet, meddeler politiet torsdag middag. Hundene søgte efter spor ved Søpavillionen, men politiet har afvist at oplyse, om der er fundet noget.

Politiet fik anmeldelsen om en voldtægt tidlig torsdag morgen.

Ifølge TV2 Lorry er det en 19-årig kvinde, som har anmeldt en gruppevoldtægt. Forbrydelsen har angiveligt fundet sted mellem klokken to og klokken tre natten til torsdag.

- Kvinden kom gående fra indre by. I krydset ved Nørresøgade gik hun over fodgængerovergangen og ind på et grusområde. Her blev hun antastet af mere end én person, siger politikommissær Jørgen Lyster til Københavns Politi til TV2 Lorry.

- Vi efterlyser vidner, som kan hjælpe os i den forbindelse. Nogen, som har bemærket kvinden eller andre personer, som har forladt stedet, siger han.

Efter omstændighederne skal den 19-årige have det godt. Politiet ved endnu ikke, om det var en fuldbyrdet voldtægt.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.