Politiet: Dræbt kvinde var synligt gravid

Politiet vil gerne tale med alle, der har været i Elverparken mellem klokken 18.30 og 19.30.
Foto: Scanpix

Den 32-årige kvinde, der fredag blev fundet dræbt i Elverparken i Herlev, var synligt gravid. Det bekræfter politiet nu i en pressemeddelelse.

Kvinden blev fundet kort før klokken 19.14 af en tilfældigt forbipasserende. Kvinden var ramt af flere knivstik og livløs. Hun blev kort efter erklæret død af en akutlæge.

Politiet har i forbindelse med efterforskningen af sagen behov for at tale med alle borgere, der har været i parken mellem klokken 18.30 og 19.30.

- Vi vil gerne i kontakt med alle, der gik igennem parken i det tidsrum i går aftes. Også dem der ikke umiddelbart har set noget mistænkeligt. For vi har brug for deres viden, for at kunne kortlægge nøjagtig hvad der skete i parken op til findetidspunktet, siger politikommissær Hans Christian Tonnesen.

Særligt ønsker politiet kontakt med vidner, der har set den 32-årige kvinde op til findetidspunktet.

Den foreløbige efterforskning peger ifølge politiet på, at hun er gået ind i Elverparken ad indgangen ved Snehvidevej. Hun var i parken for at lufte hund – en gylden golden retriever – og var i den forbindelse iklædt olivengrønt regntøj og blå gummistøvler. 

Københavns Vestegns Politi efterforsker flere spor i sagen, men ønsker ikke at kommentere dem nærmere.

Har du informationer i sagen, kan du kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.