Politiet advarer mod børnelokker: Har slået til seks gange

Politiet på Vestegnen beder forældrene fraråde deres børn at tale og følge med fremmed.
Manden har angiveligt lokket børnene med slik, sodavand eller en tur i Tivoli. Alle børn har afvist ham.
Manden har angiveligt lokket børnene med slik, sodavand eller en tur i Tivoli. Alle børn har afvist ham. Holger Madsen, Avisen.dk.

Københavns Vestegns Politi efterlyser nu en ældre dansk mand med lyst eller gråt fuldskæg og briller. Han sættes i forbindelse med en række episoder rettet mod børn i i Gladsaxe- og Bagsværd-området, skriver Lokalavisen.dk.

Seks gange på to uger har Københavns Vestegns Politi modtaget anmeldelser om, at en mand har antastet børn i otte-12 års alderen og prøvet at lokke dem med sig. Og det får nu politikommissær Johnny Bonde til at sende denne advarsel ud:

- Jeg beder forældre øge opmærksomheden og fraråde deres børn at tale og følge med fremmede. Det er også en god idé at flere børn følges ad, hvis det er muligt, siger han til Lokalavisen.dk.

Manden har angiveligt lokket børnene med slik, sodavand eller en tur i Tivoli. Alle børn har afvist ham.

Ældre og muligvis usoigneret

Københavns Vestegns Politi har ud fra børnenes forklaring sammenstykket et signalement af gerningsmanden og efterlyser en ældre dansk mand med lyst eller gråt fuldskæg og briller. Han beskrives som: En mand med dansk udseende, han er ældre - dvs. ca. fra 60 og ældre - 170-180 cm høj og almindelig til kraftig af bygning. Han har gråt/lyst fuldskæg og briller.

Manden kan være iført en beige eller sort jakke/frakke, mørke bukser, sorte handsker og udtrådte snøresko. Han virker usoigneret.

Henvendelse til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Her er de seks mistænkelige episoder
Mandag den 1. december kl. 18 blev en 12-årig dreng tilbudt slik af en mand bag ved Bagsværd Skole

 

Fredag den 28. november ca. kl. 20 på Kong Hans Allé ved Buddingevej blev en 10-årig dreng tilbudt sodavand hjemme hos en mand.

 

Fredag den 28. november ca. kl. 8.15-tiden følte en større pige sig fulgt af en mand fra Stengården Station til Buddingevej.

 

Torsdag den 27. november blev en dreng kontaktet på Gladsaxe Skole af en mand, som inviterede ham i Tivoli.

 

Onsdag den 26. november kl. 15.50 i en viadukt ved en sti ved Bondehavevej i Bagsværd blev en otte-årig pige tilbudt slik og at komme med hjem af en mand.

 

Tirsdag den 18. november kl. 8.10 ved Gladsaxe Møllevej og Tobaksvejen blev en 11-årig pige antastet af en mand og inviteret ind i hans bil.

 

Kilde: Lokalavisen.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.