Politibetjent i Ferguson ramt af skud

Det er uvist, om skuddet kan kædes sammen med drabet på den ubevæbnede teenager Michael Brown.
Lørdag aften i lokal tid blev en amerikansk politibetjent ramt af skud i den uroplagede amerikanske by Ferguson.
Lørdag aften i lokal tid blev en amerikansk politibetjent ramt af skud i den uroplagede amerikanske by Ferguson. Foto: /AP

En politibetjent i byen Ferguson i den amerikanske delstat Missouri er lørdag aften lokal tid blevet ramt af skud, oplyser Brian Schellman, der er talsmand for politiet i St. Louis, ifølge CNN.

Han understreger, at skuddet ikke var dødbringende.

Politiet har endnu ikke kommenteret omstændighederne omkring skyderiet i Ferguson, men ifølge lokale medier blev betjenten ramt i armen. Tv-stationen News 4 oplyser, at politiet leder efter en mistænkt, der flygtede fra stedet til fods.

Forstaden til St. Louis har lagt gader til en lang række demonstrationer og optøjer, siden Michael Brown, en ubevæbnet, sort teenager, blev skudt og dræbt af politiet den 9. august.

Brown blev ifølge politiet skudt efter en tvist om en skydevåben, men omstændighederne er uklare. Ifølge øjenvidner var Brown ubevæbnet og havde hænderne over overhovedet, da han blev skudt.

Fredag offentliggjorde politichef i Ferguson Tom Jackson en videooptagelse, hvor han sender en undskyldning til Michael Browns forældre for deres søns død.

På trods af undskyldningen er der endnu ikke rejst sigtelse mod den hvide politibetjent, der skød Michael Brown.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.