Politi trak pistoler: Jack Sparrow skabte utryghed i Horsens

To unge mænds lidt for uhyggelige udklædning fik beboere i Horsens til at tilkalde politiet.
To unge mænd i lidt for uhyggelig udklædning gjorde i weekenden borgere i Horsens, så utrygge, at politiet blev tilkaldt.
To unge mænd i lidt for uhyggelig udklædning gjorde i weekenden borgere i Horsens, så utrygge, at politiet blev tilkaldt. Foto: Fred Prouser / Reuters

En Halloween-udklædning er som regel til at gennemskue. Men i weekenden gjorde to unge mænd i lidt for uhyggelig udklædning alligevel borgere i Horsens, så utrygge, at politiet blev tilkaldt.

Det skriver Horsens Folkeblad

De to unge var klædt ud som henholdsvis karakteren Jack Sparrow fra Pirates of the Caribbean-filmene og Chuck Norris, som er kendt fra diverse actionfilm.

Til udklædningen havde de to unge mænd medbragt et gevær, og det var det, der fik en borger til at ringe efter politiet.

I følge Horsen Folkeblad måtte betjentene have tjenestepistolerne i brug, før de kunne konstatere, at der blot tale om et legetøjsgevær.

Både Jack Sparrow og Chuck Norris var ganske ufarlige, og blev derfor ikke sigtet for noget. Geværet måtte de dog venligt aflevere til betjentene.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.