Politi om stenkast fra motorvejsbro: Eftersøgt person kan "sidde inde med vigtig viden"

En kvinde døde, da familiens bil blev ramt af en betonklods i august. Politiet efterforsker fortsat sagen.
Fyns Politi har modtaget 44 henvendelser fra offentligheden om en mørk grålig Volvo stationcar, som er set køre ad Middelfartvej mod vest og derefter videre til højre ad Langesøvej i retning mod den fynske motorvejsbro, hvorfra en 30 kilo tung betonklods blev kastet. Arkivfoto.
Fyns Politi har modtaget 44 henvendelser fra offentligheden om en mørk grålig Volvo stationcar, som er set køre ad Middelfartvej mod vest og derefter videre til højre ad Langesøvej i retning mod den fynske motorvejsbro, hvorfra en 30 kilo tung betonklods blev kastet. Arkivfoto. Foto: Fyns Politi/Free

På et døgn har Fyns Politi fået over 70 henvendelser fra offentligheden om en ældre grålig Volvo, som blev set i nærheden af en motorvejsbro i august, hvor en betonklods dræbte en 33-årig tysk kvinde.

Det skriver Fyns Politi på Twitter.

Charlotte Nyborg, der er kommunikationsrådgiver hos Fyns Politi, oplyser, at politiet fortsat undersøger sagen.

- Vi efterforsker alle de henvendelser, vi har fået, og skal kigge på, hvilke vi kan bruge, siger hun tirsdag.

Et vidne skal tidligt om morgenen 21. august have set en ældre Volvo stationcar køre ad Middelfartvej mod vest og derefter videre til højre ad Langesøvej i retning mod den fynske motorvejsbro, hvor en 30 kilo tung betonklods blev kastet.

Politiet bad mandag offentligheden om hjælp til at finde personen, der kørte bilen i august.

- Teoretisk kan det være gerningsmanden eller gerningsmændene, der befandt sig i bilen, men der kan også være tale om et vigtigt vidne, som vi selvfølgelig meget gerne vil tale med, siger politikommissær Michael Lichtenstein fra Fyns Politi.

- Vedkommende kan - også uden selv at være klar over det - sidde inde med vigtig viden i sagen, forklarer han.

I forbindelse med forbrydelsen blev den 33-årige kvindes mand alvorligt kvæstet, mens parrets femårige søn slap med småskrammer.

Tidligere har det været fremme, at betonklodsen efter alt at dømme blev stjålet fra en byggeplads ved Tarup Centret i Odense.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.