Politi og frivillige ledte i skoven efter Jens Peter

Syd- og Sønderjyllands Politi har stadig ikke fundet Jens Peter Taulborg Madsen, som i perioden op til sin forsvinden var psykisk ustabil.
olitiet og frivillige har gennemsøgt blandt andet store skovområder, da Jens Peter Taulborg Madsen har givet udtryk for, at han kunne tænke sig at leve alene i en skov, sådan som nogle veteraner gør det.
olitiet og frivillige har gennemsøgt blandt andet store skovområder, da Jens Peter Taulborg Madsen har givet udtryk for, at han kunne tænke sig at leve alene i en skov, sådan som nogle veteraner gør det. Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands Politi har fortsat ikke fundet den 53-årige Jens Peter Taulborg Madsen, Kildevej i Varde. Søndag 12. oktober cyklede han hjemmefra på en sort Centurion Basic herrecykel med stelnummer WAK 42162 G.

Overvågningsfotos fra Statoil på Sønderbro i Varde viser, at Jens Peter Taulborg Madsen var der inde for at købe cigaretter. Siden er han ikke set, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Jens Peter Taulborg Madsen var i perioden op til sin forsvinden psykisk ustabil. Politiet og frivillige har gennemsøgt blandt andet store skovområder, da Jens Peter Taulborg Madsen har givet udtryk for, at han kunne tænke sig at leve alene i en skov, sådan som nogle veteraner gør det.

Han er i stand til at cykle langt og kan derfor være hvor som helst. Derfor beder politiet om, at man kigger efter, når man færdes i skove, sommerhusområder, steder med shelters, udhuse og lader. Det kan også være i miljøer, hvor hjemløse færdes. Et familiemedlem til den forsvundne har tidligere i en periode levet som hjemløs, derfor er Jens Peter Taulborg Madsen bekendt med miljøerne.

Han beskrives som 180 cm høj og veltrænet. Kort gråt hår, mørkt kortklippet skæg. Ved sin forsvinden iført hvide kondisko, blå cowboybukser, kort sort softshell jakke og en mørkegrå cap eller kasket. Desuden havde han en guldring på højre ringfinger og to læderarmbånd omkring højre håndled.

Syd- og Sønderjyllands Politi har tlf. 76 11 14 48.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.