Politi og brandfolk finder afdød i ruiner

En voldsom brand i Pollerup på Møn har kostet en person livet. Politiet arbejder på at identificere den døde.
En voldsom brand blev anmeldt mandag morgen i Pollerup på Møn. Da brandvæsnet ankom havde ilden bredt sig. Branden har nu kostet en person livet.
En voldsom brand blev anmeldt mandag morgen i Pollerup på Møn. Da brandvæsnet ankom havde ilden bredt sig. Branden har nu kostet en person livet. Foto: /Polfoto

I forbindelse med gennemsøgningen af et udbrændt hus i Pollerup på Møn har politi og brandvæsen mandag eftermiddag fundet en død person. Det oplyser vagtchef Ove Christoffersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ritzau.

- Huset var fuldstændig styrtet sammen, og da det var muligt, begyndte vi at gennemrode murbrokkerne i stuen, hvorfra vi arbejdede os videre. I køkkenet i den anden ende af huset har vi fundet en død person, fortæller vagtchefen.

Politiet har endnu ikke kunnet fastslå identiteten på den afdøde.

Branden blev anmeldt mandag morgen klokken 04.46. Huset var overtændt, da brandvæsnet ankom.

- Ilden havde bredt sig til nabohusets stråtag, som måtte pilles af. Men nabohuset er ikke udbrændt, fortæller Ove Christoffersen.

Politiets kriminalteknikere er nu sendt til brandstedet for at fastlægge brandårsagen. Derudover arbejder politiet på at identificere den afdøde.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.