Politi leder efter voldsofre: Blev nikket en skalle

Midt- og Vestsjællands Politi leder efter ofrene for et overfald på Ringsted Station.
To af ofrene, gerningsmanden samt flere vidner var væk, da politiet kom.
To af ofrene, gerningsmanden samt flere vidner var væk, da politiet kom. Foto: SCANPIX arkiv

Fredag i sidste uge klokken 6.05 overfaldt en voldsmand umotiveret tre sagesløse mænd på perronen på togstationen i Ringsted.

Politiet har kun fået identificeret det ene offer – en 53-årig mand fra Ringsted – men mangler at finde frem til de øvrige to ofre, som forlod stationen inden politiet kom. De har ikke efterfølgende henvendt sig til politiet.

Ifølge afhøringer af vidner og den 53-årige mand skulle de to ofre være en ca. 40-årig mand i blå arbejdsjakke medbringende en rygsæk. Han skulle være blevet nikket en skalle og fået blødninger fra næsen. Det andet offer er angiveligt en godt 30-årig mand, der blev tildelt et knytnæveslag.

Gerningsmanden samt tre-fire piger, som han var i selskab med, var alle af anden etnisk oprindelse end dansk og omkring 20 år gamle.

Midt- og Vestsjællands Polit beskriver i en pressemeddelelse, at gruppen så vidt vides var "særdeles højrystede og utryghedsskabende" på togstationen fredag morgen. I forbindelse med overfaldene forsøgte det ene offer at komme det andet til undsætning, men blev så selv overfaldet.

Lokalpolitiet i Ringsted vil gerne i kontakt til de to ofre og yderligere vidner, der har overværet overfaldene på togstationen. Endvidere forsøger politiet at få identificeret gerningsmanden og de tre-fire piger, han var i selskab med.

Oplysninger om deres identitet samt henvendelser fra vidner, der ikke er blevet afhørt, rettes til lokalpolitiet i Ringsted, tlf. 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.