TERROR I KØBENHAVN

Politi-kyssende blondine: Det er bare læbestift

Den unge kvinde, der som en kærlighedserklæring til ordensmagten gav sig til at kysse politibiler i går, er populær i pressen.
Anne-Marie Raunholt kyssede løs i går aftes - og det blev bemærket af mange takket være Facebook og medierne.
Anne-Marie Raunholt kyssede løs i går aftes - og det blev bemærket af mange takket være Facebook og medierne. Privatfoto

I går kyssede hun politibiler. I dag brugte hun så tiden på at svare på henvendelser fra journalister og andre nysgerrige, der vil høre mere om hendes kærlighedsstunt.

Anne-Marie Raunholt er blevet en eftertragtet dame, efter hun i går aftes bevæbnet med en læbestift gik til mindehøjtideligheden for terrorofrene på Østerbro i København.

LÆS OGSÅ: Politiet overkysset af ung blondine

Hendes plan var at overdænge betjentene og deres biler med kys for at vise sin respekt over for de politifolk, som, hun synes, har gjort et ualmindeligt godt stykke arbejde under terrorangrebet i København denne weekend.

Billederne af hendes kysseri blev delt på de sociale medier - og Københavns Politi delte også et foto af en af de overkyssede biler.

Nu siger Anne-Marie Raunholt stop. Ikke flere interviews.

"Der er ikke nogen grund til at koge mere suppe på det søm. Det er bare læbestift på bil," skriver hun på Facebook.

"Hvis der er brug for en klovn i to sekunder, der skal kysse en møgbeskidt bil for at få andre til at smile - så tager jeg sgu gerne en for holdet. Det varmede virkelig mit hjerte at se så mange mennesker få et godt grin. Og de læber - de kunne vaskes igen."

Fik sodavand og morgenmad

Anne-Marie Raunholt er langt fra den eneste, der på sin helt egen måde har sagt tak til politiet for indsatsen under de dramtiske hændelser.

Se her, hvordan en borger gav en flok tørstige betjente lidt at drikke forleden.

Andre af de hårdtarbejdende betjente fik i morges lidt morgenmad af en borger - se tweetet fra Sydsjællands Politi nedenunder:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.