Politi: Familietragedie bag drab i Nørresundby

En 51-årig mand blev onsdag fundet død på en græsplæne i Nørresundby. En 18-årig mand er sigtet for drab.
Ifølge politiet ligger der en familietragedie bag drabet på en 51-årig mand i Nørresundby. En 18-årig mand er anholdt for drabet.
Ifølge politiet ligger der en familietragedie bag drabet på en 51-årig mand i Nørresundby. En 18-årig mand er anholdt for drabet. Foto: SCHUTZE RENE/WEB_PDA_PIX

Der ligger efter alt at dømme en familietragedie bag drabet på en 51-årig mand, der onsdag morgen blev fundet død i Nørresundby ved Aalborg.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- Nordjyllands Politi konkluderer på baggrund af efterforskningen, der er pågået i dag, at der er tale om en tragisk familiehændelse, udtaler vicepolitiinspektør Frank Olsen i pressemeddelelsen.

Den dræbte blev fundet klokken 07.25 onsdag morgen liggende på en græsplæne ved bebyggelsen Arkildsdal 1 i Nørresundby. Manden var forbrændt og død.

Senere onsdag anholdt politiet en 18-årig mand, der sigtes for drab og onsdag eftermiddag fremstilles i grundlovsforhør.

- Den 18-årige er anholdt på baggrund af, at vi har fundet en lejlighed, hvor der er spor efter vold, sagde Henrik Staal, efterforskningsleder hos Nordjyllands Politi til onsdag formiddag til Ritzau.

Der er i lejligheden ikke fundet spor efter brand, og det er foreløbig for offentligheden uvist, hvorfor han er forbrændt.

I pressemeddelelsen onsdag eftermiddag understreger politiet, at man ikke har yderligere kommentarer til sagen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.