Plejer dømt i sag om trusler, afpresning og tyveri

Det var noget af en historie, der blev fremlagt forleden i retten i Esbjerg. En tidligere sosu-assistent, hendes eksmand og bror blev dømt i sag om tyveri, afpresning og trusler.
Der blev afsagt dom i en noget bizar sag i Esbjerg forleden.
Der blev afsagt dom i en noget bizar sag i Esbjerg forleden. Foto: Colourbox

Det hele begyndte tilbage i august 2012, hvor en familie fra Esbjerg blev hvirvlet ind i noget af en kriminel løbebane, skriver Jydske Vestkysten.

I forbindelse med flytning for en dement mand fandt broren mandens pung, der viste sig at indeholde svimlende 88.000 kroner.

Den fristelse blev for stor for broren, der viste den til sin svoger. Sammen blev de enige om at beholde pungen.

De tre fordelte pengene mellem sig. Det skulle vise sig at få vidtrækkende konsekvenser senere, da kvinden og hendes mand blev skilt.

Manden ønskede nemlig at få hævn over kvinden, og det lykkes ham, at få kvinden til at tale om tyveriet, mens han optog samtalen på sin mobiltelefon.

Her fra blev kvindens liv til et mareridt, da eksmanden nu begyndte at true sig til sex med kvinden som betaling for ikke at melde hende.

Til sidst fortalte hun det til sin bror, der reagerede med at true eksmanden med tæsk.

Det hele endte altså forleden i retten i Esbjerg, hvor det gik hårdest ud over eksmanden. han blev idømt seks måneders fængsel for tyveri og ulovlig tvang. Broren blev idømt30. dages ubetinget fængsel og kvinden slap med fire måneders betinget fængsel for hæleri.

Kilde: Nyhederne.tv2.dk og Jydske Vestkysten

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.