Pione Sistos solomål cementerer flot Celta-sejr

Med sit første mål i spansk fodbold var Pione Sisto medvirkende til, at Celta slog Espanyol med 2-0.
Tidligere på efteråret havde Pione Sisto gang i målscoringen på det danske U21-landshold. Søndag aften scorede han sit første mål for Celta i den spanske liga.
Tidligere på efteråret havde Pione Sisto gang i målscoringen på det danske U21-landshold. Søndag aften scorede han sit første mål for Celta i den spanske liga. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Den danske landsholdsspiller Pione Sisto kan rejse hjem fra søndagens besøg i Barcelona med armene i vejret, efter at han med sin første scoring i spansk fodbold var med til at sikre Celtas flotte 2-0-udesejr over Espanyol.

Sisto scorede Celtas andet mål i en kamp, hvor begge scoringer faldt i dommerens tillægstid.

Den tidligere FC Midtjylland-profil modtog bolden på egen banehalvdel, inden han begav sig ud i en 50-meter-spurt med bolden for fødderne.

Da han nåede Espanyols straffesparksfelt, udplacerede han målmand Diego Lopez med et præcist skud og lod sig hylde af ellevilde holdkammerater.

Kort forinden havde den rutinerede italiener Giuseppe Rossi bragt Celta i front med et flot lob.

Sejren er Celtas anden i denne sæson, og med syv point for seks kampe ligger danskerklubben midt i rækken. Espanyol er efter søndagens skuffelse placeret som nummer tredjesidst med fem point.

Både Pione Sisto og Celtas anden dansker, Daniel Wass, spillede hele kampen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.