Pinligt: Mascha Vang får hug for politiker-kærestens påklædning

Det gik ikke så godt, da Mascha Vang for nylig fik overtalt sin politikerkæreste til at smide jakkesættet.
Blogger Mascha Vang og politiker Rasmus Jarlov har dannet par siden begyndelse af juni. Inden da var bloggeren kærester med komikeren Andreas Bo.
Blogger Mascha Vang og politiker Rasmus Jarlov har dannet par siden begyndelse af juni. Inden da var bloggeren kærester med komikeren Andreas Bo. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix

- Nix, drop det, smut ind og læs nogle nyheder i stedet!

Sådan begynder blogger og tv-kendis Mascha Vangs sit seneste blogindlæg om en oplevelse, som er lidt af en pinlig affære for hende.

Beskeden er henvendt til hendes kæreste, den 39-årige politiker Rasmus Jarlov, som, hun helst ikke vil have, læser med. Indlægget handler nemlig om en dag, hvor Mascha Vang endelig fik overtalt politikerkæresten til at smide jakkesættet og bære et afslappet denimsæt i stedet.

- Da vi var til The Voice i Tivoli, tvang jeg ham til at tage jeans, denimskjorte og sneakers på. Jeg ville nemlig gerne i byen med min kæreste Rasmus, som ikke altid behøver at ligne en politiker, men bare en flot fyr i jeans. Dét kan jeg nemlig bedst lide, skriver Mascha Vang om episoden på sin blog maschavang.dk.

Men den beslutning viste sig at få et pinligt udfald for bloggeren.

- Han kæmpede bravt imod, hvilket jo naturligvis var spild af kræfter. Han kom i jeans. Så sender min mor mig et billede af denne uges Se og Hør, hvor Modepolitiet revser ham for hans påklædning, lyder den pinlige indrømmelse fra Mascha Vang, der tilføjer:

- Det er dét, Rasmus ikke skal se, for så får jeg ham da aldrig i noget casual igen.

Mascha Vang mener da heller ikke, at ugebladet har ret i sin bedømmelse af Rasmus Jarlovs påklædning.

- Det var en koncert, og jeg syntes, jeans var mere passende end suit, skriver bloggeren.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.