Piger med store bryster har lavt selvværd

Unge kvinder med meget store bryster har oftere psykiske problemer, for eksempel spiseforstyrrelser eller problemer med selvværdet, viser nyt forsøg.
Store bryster har visse fordele - men også ulemper. I hvert fald viser ny forskning, at unge kvinder med meget stor barm oftere har selvværdsproblemer.
Store bryster har visse fordele - men også ulemper. I hvert fald viser ny forskning, at unge kvinder med meget stor barm oftere har selvværdsproblemer. Colourbox / Modelfoto

Hvis du tror, at kvinder med store bryster har det sjovere, kan du godt tro om.
Ny forskning viser, at unge piger med meget store bryster oftere har psykiske problemer, for eksempel lavt selvværd eller spiseforstyrrelser. Det skriver Medical Daily.

Det samme gør sig gældende blandt de piger, der har meget uens bryster, sammenlignet med piger med normale bryster. Artiklen understreger, at det er normalt med en lille forskel på højre og venstre bryst, men er det ene meget større end det andet, kan det give psykiske problemer.

Forsøget blev lavet på 59 unge piger mellem 12 og 21 år, og man kan derfor ikke sige, om det samme gælder voksne kvinder.

Løsningen er ikke nødvendigvis plastikkirurgi, men de piger, som har problemer, kan for eksempel støttes med terapi, anbefaler lægerne i forskningsforsøget.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.