Piercet børnelokker på spil ved kongefamiliens foretrukne skole

Københavns Politi udsender detaljeret signalement af en børnelokker, der for nogle uger siden greb fat i to småpiger fra Krebs' Skole.
Et væld af kongelige har som elever på Krebs kastet royalt glans over den private skole. Her er den dronning Margrethe og prins Henrik, der kommer med sønnerne Frederik og Joachim på deres første skoledag.  
Et væld af kongelige har som elever på Krebs kastet royalt glans over den private skole. Her er den dronning Margrethe og prins Henrik, der kommer med sønnerne Frederik og Joachim på deres første skoledag.   Arkivfoto: Scanpix

Krebs' Skole på indre Østerbro i København er især kendt for at være frekventeret af kongefamilien. Kronprins Frederik og prins Joachim gik her, og det samme gjorde Joachims ældste søn prins Nikolai, som dog nu er på kostskole. Nikolais lillebror Felix er stadig elev på Krebs.

Derfor er prins Joachim og hans eks-kone Alexandra som de øvrige forældre til børn på privatskolen for nylig blevet informeret om, at en børnelokker har været løs i Østre Anlæg. Anlægget bruger skolens elever til deres bevægelsestimer og mange andre aktiviteter.

Episoden skete ifølge Ekstra Bladet torsdag 17. september klokken 11. Her trænede nogle elever på 2. klassetrin til den årlige motionsdag 'Krebseløbet', da en piercet mand antastede to piger. Manden blev fysisk, efter pigerne havde afvist et tilbud om slik og billetter til Tivoli. De fik dog revet sig fri.

Ledelsen på Krebs' Skole advarer derfor om, at børnene ikke må færdes alene i parken, og at forældre skal være ekstra opmærksomme, da mange elevers skolevej går gennem Østre Anlæg.

Københavns Politi har foretaget nogle afhøringer og forsøger nu at få borgernes hjælp til at finde gerningsmanden. Politiet går i dag ifølge Ekstra Bladet ud med et signalement af børnelokkeren.

- Vi har lavet nogle afhøringer, men det har ikke kastet noget resultat af sig, så vi håber dette kan hjælpe, siger efterforskningsleder Mads Helios, Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

Politiet giver følgende signalement af manden:

  • 20-25 år
  • Spinkel af bygning
  • Skaldet
  • Piercinger i ører, læbe og øjenbryn
  • Tatoveringer på hals og hænder
  • Iført blå hættetrøje, sort/hvid kasket, cowboybukser og hvide adidasksko.

Københavns Politi kan kontaktes på tlf. 114.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.