Pia K. til Løkke: Du har skræmt mange vælgere

Man må erkende, at bilagssagen har været dybt skadelig og har skræmt mange vælgere væk, siger DF’s tidligere formand, Pia Kjærsgaard i et længere interview med TV 2 News.
Lars Løkke Rasmussens bilagsrod har i den grad skræmt mange vælgere, siger DF's tidligere formand Pia Kjærsgaard.
Lars Løkke Rasmussens bilagsrod har i den grad skræmt mange vælgere, siger DF's tidligere formand Pia Kjærsgaard. Foto: Scanpix, arkiv

Der er ingen tvivl om at sagen omkring Løkkes bilagsrod har kostet opbakning fra vælgerne. Det siger DF’s tidligere formand og nuværende værdiordfører, Pia Kjærsgaard i et længere interview med TV 2 News.

- Jeg synes, det har været skidt i mange sager, det kan vi lige så godt sige lige ud. Hele bilagssagen har i den grad skræmt mange vælgere. Folk har ikke kunnet forstå det, og det kan jeg godt forstå, siger Pia Kjærsgaard til TV 2 News.

Hun peger på, det er vigtigt, at politikerne er i tråd med den almindelige vælger, og der virker bilagssagen som …, fordi der ifølge Kjærsgaard “ikke er nogen ganske almindelige vælgere, som får andre til at betale deres tøj eller flyver på første klasse.”

Hun mener dog også, at pressen har været hård ved Lars Løkke Rasmussen, men også at en del af kritikken og den hårde medfart har været berettiget:

- Jeg synes også selv, at han har rodet sig ud i det, og det var fuldstændig tosset, det der skete, men det er sådan, at når en person først ligger lidt nede i mudderet, så træder man ekstra med stilethælen, siger Kjærsgaard til TV 2 News.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.