Peter A.G. afslører hemmeligt trick: Sådan får jeg mine sange spillet i radioen

Både Peter A.G. Nielsen og Carpark North har taget andet end musikken i brug for at komme ud til de danske lyttere og musikelskere.
Peter A.G. Nielsen har et postkort i ærmet, hvis hans sange ikke bliver spillet i radioen.
Peter A.G. Nielsen har et postkort i ærmet, hvis hans sange ikke bliver spillet i radioen.
Foto: Jens Bordinggaard/TV 2

Der skal en eller anden form for benarbejde til, hvis man vil opnå noget. Også selvom man er en etableret musiker på de danske scener.

Det har Gnags-frontfiguren Peter A.G. Nielsen måttet erkende. Det fortæller han i det populære TV 2-program "Toppen af Poppen".

Se og Hør skriver, at han i ugens afsnit afslører, at han sender breve og postkort til radiostationerne. Her udgiver han sig for at være ivrige Gnags-lyttere, der savner gruppens sange i radioen.

- Jeg købte altid fire postkort og skrev "Hej jeg hedder Pia Olsen, hvor ville det dog være skønt, hvis man kunne høre den sang fra Gnags", eller "Vi sidder lige fire gutter og drikker nogle bajere, og det eneste, vi mangler er at høre Mr. Swing King med Gnags". Sådan er det sgu da!, siger en grinende Peter A.G. ifølge Se og Hør.


36-årige Lau Højen er elektro-rock-gruppen Carpark Norths mand i "Toppen af Poppen". Foto: Jens Bordinggaard/TV 2

Carpark Norths frontmand, Lau Højen, supplerer Peter A.G. Nielsens historie med, at han og bandet, på trods af 50.000 solgte albums og en filmoptræden, måtte på gaden og uddele flyers for at sælge billetter til deres koncerter.

I aften, søndag, er det netop musikken fra Carpark Norths bagkatalog, der skal bære det næste afsnit af "Toppen af Poppen". Programmet sendes på TV 2 klokken 20.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.