Pernille Blume afslører: Min kæreste måtte vente fire år på mig

At OL-guldvinderen Pernille Blume skulle blive kærester med René Holten Poulsen var bebudet.
OL-guldvinderen Pernille Blume var fire år om, at blive kærester med René Holten Poulsen.
OL-guldvinderen Pernille Blume var fire år om, at blive kærester med René Holten Poulsen. Foto: Scanpix

- Der har måske hele tiden været lidt, i hvert fald fra hans side ... han ville gerne lidt mere end venskab, men jeg har ikke rigtig følt mig klar til det, og så måtte han vente.

Det siger svømme-darlingen Pernille Blume om kæresten, kajakroeren René Holten Poulsen, i et interview med Femina.

Her afslører den 22-årige OL-guldvinder også, at det først var et par måneder inden afrejsen til De Olympiske Lege i Rio, at hun og René Holten Poulsen kyssede første gang.


Sådan ser en mand ud, der har været fire år om at score Pernille Blume. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix/arkiv

René Holten Poulsen måtte således kæmpe i nærheden af fire år, før han endelig fik adgang til Pernille Blumes hjerte. Han blev nemlig forelsket i hende under OL i London i 2012.

Til sidst kunne den 22-årige svømmer ikke stå imod længere.

- Okay, han var der faktisk altid, og han er sådan cirka altid den person, jeg snakker med, selv om jeg kunne snakke med så mange andre. På den måde blev det til et kærlighedsforhold. Han er en virkelig, virkelig kærlig person over for mig, meget opmærksom, og det tror jeg aldrig, jeg har prøvet på samme måde med nogen andre fyre. René har bare altid været der - uanset hvad, siger Pernille Blume til Femina, og fortæller, at det nok var forudbestemt, at det skulle være de to.


Billedskønne Pernille Blume vandt ikke kun OL-guld. Hun vandt også fotografernes opmærksomhed. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix/arkiv

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.