Pengepalaver: Eksmand trygler kendt sangerinde om hjælp

I sommer gik Mary J. Blige fra manden gennem 12 år, Martin Isaacs. Nu vil han have ægtefællebidrag.
Mary J. Blige og Martin "Kendu" Isaacs skal nu have rettens hjælp.
Mary J. Blige og Martin "Kendu" Isaacs skal nu have rettens hjælp. Foto: Joe Klamar/AFP

Efter 12 års ægteskab kunne kærligheden ikke klare mere for Mary J. Blige og Martin "Kendu" Isaacs.

I juli måned bekendtgjorde den 45-årige Golden Globe-nominerede sangerinde skilsmissen fra sin mand på grund af "uforenelige forskelle", og nu fortsætter fejden i retten.

I retsdokumenter, som blandt andre New York Daily News er kommet i besiddelse af, anmoder Martin "Kendu" Isaacs sin ekskone om ægtefællebidrag og finansiel hjælp til advokatregningerne.

Men trods 12 års ægteskab ønsker Mary J. Blige at kappe alle bånd til eksen og ikke udbetale anmodningen, skriver mediet videre.

Derfor er det op til retten at vurdere, om Mary J. Blige skal punge ud eller ej.

Inden skilsmissen var parret i mange år uadskillelige, og tidligere har "Family Affair"-sangerinden takket Isaacs for at hjælpe hende med at skippe alkoholen og gøre op med sine indre dæmoner.

- Vi mødtes, da jeg hadede alle mænd. Men efter jeg mødte Kendu, blev alt i mig forandret, sagde Mary J. Blige i et interview med magasinet Parade i 2007.

- Han var den første person, der udfordrede mig. Han spurgte, hvorfor jeg drak, og hvorfor jeg hadede mig selv. Han sagde, at jeg ikke behøvede at omgive mig med folk, der gjorde mig ulykkelig. Han fortalte mig, at jeg var smuk, som jeg var, sagde sangerinden til magasinet.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.