Pave Frans hænger ud med Hollywoodstjerner

Den katolske pave hædrede tre af Hollywoods største stjerner for deres indsats som ambassadører for et af Vatikanets velgørenhedsprojekter.
Menneskerettighedsadvokaten Amal Clooney ledsagede sin mand ved mødet med den katolske kirkes overhoved, pave Frans.
Menneskerettighedsadvokaten Amal Clooney ledsagede sin mand ved mødet med den katolske kirkes overhoved, pave Frans. Foto: /AP

Der er stor forskel på hverdagen i den katolske kirke og livet som berømt Hollywood-stjerne. I weekenden blev det dog bevist, at den glamourøse tilværelse som international stjerne sagtens kan gå i spænd med de værdisæt, som efterleves i den religiøse højborg Vatikanet.

Tre af Hollywoods helt store navne var nemlig inviteret til en ceremoni i Vatikanet, hvor de skulle hædres for deres indsats som ambassadører for et katolsk velgørenhedsprojekt. På gæstelisten stod George Clooney, Richard Gere og Salma Hayek, der alle har arbejdet for organisationen "Scholas Occurrentes", som er stiftet af den katolske kirkes overhoved pave Frans.

På "Scholas Occurrentes" Twitter-profil blev der lagt billeder op fra ceremonien, der blandt andet viser "The Descendants"-skuespilleren og hans hustru, menneskerettighedsadvokat Amal Clooney, hilse på pave Frans. George Clooney har fungeret som ambassadør for et kunstnerisk projekt, drevet af den katolske organisation.

Til trods for at de tre stjerner modtog skulderklap for arbejdet med et katolsk velgørenhedsprojekt, praktiserer ingen af berømthederne religionen i deres hverdag.

Se billedet af George Clooney og pave Frans: https://twitter.com/InfoScholas/status/737081265762009089/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.