Patrick Nielsen: Rudy-nederlag havde kostet penge

Alt tyder på et opgør mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen forudsat en kontrakt kan forhandles på plads.
Patrick Nielsen, Nisse Sauerland og Rudy Markussen på pressemødet onsdag forud for Nordic Fight Night stævnet i Frederikshavn.
Patrick Nielsen, Nisse Sauerland og Rudy Markussen på pressemødet onsdag forud for Nordic Fight Night stævnet i Frederikshavn. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Bokserne Patrick Nielsen og Rudy Markussen virker ikke ovenud begejstret for hinanden inden deres planlagte møde i ringen om nogle måneder.

Men sent lørdag aften var Patrick Nielsen dog svært begejstret for, at Rudy Markussen besejrede sin modstander Ramazi Gogochasvili.

- Jeg har glædet mig helt vildt til den her kamp, og et eller andet sted er jeg glad for, at Rudy vandt. Ellers havde det kostet nogle penge, er du sindssyg mand. Så nu glæder jeg mig helt vildt meget til den kamp, lød det fra Patrick Nielsen på det sene pressemøde ifølge Ekstra Bladet.

Ifølge avisen brugte Patrick Nielsen dog ikke tid på at se Rudy Markussens kamp.

- Han har jo ikke rigtig noget at byde på. Jeg ved, hvordan det sluttede, og det skulle jo også gerne ende sådan med den modstander, sagde Nielsen efter stævnet i Frederikshavn

Mødet mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen er planlagt til at være i december forudsat, at Patrick Nielsens lejr kan blive enige med promoter Nisse Sauerland om en kontrakt, skriver Ekstra Bladet.

Begge boksere varmede lørdag op til mødet ved at vinde på teknisk knockout ved et Nordic Fight Night-stævne i Frederikshavn.

Veteran Rudy Markussen slog i letsværvægt georgiske Ramazi Gogochasvili, mens den 24-årige Patrick Nielsen i supermellemvægt gjorde det af med brasilianeren Samir Santos Barbosa, som blev stoppet i fjerde omgang.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.