Passager om Ryanair: De var så pisseligeglade med mig

En DR-journalist mødte på sin reportagetur om Ryanair flere passagerer, der var sure over serviceniveauet hos det irske lavprisselskab.
Du må hellere være der til tiden, for ellers er Ryanair fløjet. DR beskriver i hvert fald, hvordan nogle passagerer ikke fik nogen tidsmargin og derfor ikke nåede deres fly.
Du må hellere være der til tiden, for ellers er Ryanair fløjet. DR beskriver i hvert fald, hvordan nogle passagerer ikke fik nogen tidsmargin og derfor ikke nåede deres fly. Philippe Huguen, Scanpix/arkiv

Ryanair fløj i onsdag for første gang fra Dublin til København. En DR-journalist tog på reportagetur til den irske hovedstad for at se nærmere på det irske lavpris-fænomen.

Hun fortæller blandt andet, hvordan snakken i venteområdet mest omhandlede den manglende service hos lavprisselskabet.

- Det er simpelthen så utrolig dårlig service, jeg fatter ingenting. Det er helt vildt! sagde Jennifer Beitzel fra USA blandt andet til DR

Hun skulle være fløjet til Edinburgh sammen med sin mor og søster, men missede Ryanair-flyet.

- Vi kom 30 sekunder for sent, da flyet skulle bordes. 30 sekunder! Jeg var der og sagde, at min mor og søster var på vej. Men de sagde bare nej, og så kom vi ikke med, sagde Jennifer Beitzel til DR.

Fløj uden mig

Ryanair er kendt for at have ultra-lave billetpriser, men altså også en særdeles skrabet service. Det gik også ud over en anden kvindelig passager, der heller ikke kom med på flyet til Edinburgh:

- Jeg oplevede det samme. De var så pisseligeglade med mig! De kunne se mit ansigt, og alligevel fløj de uden mig, siger hun til DR.

Ryanair startede i onsdags sine flyvninger fra København til Dublin. Fagbevægelsen har varslet sympatikonflikt, fordi det irske selskab ikke vil tegne overenskomst og overholde danske løn- og arbejdsvilkår. Men inden konflikten kan træde i kraft, skal Arbejdsretten først give grønt lys for om, den er lovlig.
Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.