Pas på: Maj er en dræbermåned for parforholdet

Solen skinner, bøgen springer ud og forårsfornemmelserne kribler og krabler i os. Men det er desværre ikke altid, vores faste partner, lysterne bliver rettet i mod.
Maj er måneden, der topper, når det gælder utroskab.
Maj er måneden, der topper, når det gælder utroskab. Foto: SCANPIX arkiv

Det er så yndigt, når det bliver forår: Træer og blomster springer ud, fuglene pipper, solen skinner - og vi gennemstrømmes af ny energi og lyst til livet.

Desværre er det bare langt fra altid, at alle forårsfornemmelserne kommer vores faste partner til gode. Maj er nemlig en virkelig dårlig måned, når det kommer til dét med parforhold.

Hvad gør man, når utroskaben lokker? Læs mere på Q.dk

Mange skilsmisser i maj

Ifølge en opgørelse, som parterapeut og sexolog Maj Wismann har offentliggjort, ligger maj på en tredjeplads over de måneder, der har flest skilsmisser; kun slået af november og marts. Men endnu værre ser det ud, når det kommer til utroskab. Maj er nemlig suverænt den måned, hvor flest er deres partner utro, viser en undersøgelse, som utroskabs-sitet Victoria Milan har lavet.

Se også:

Læs også: Parterapeut: Derfor bliver vi skilt. Læs mere på Q.dk

Så mange har været utro i maj

Hele 22 procent af sitets medlemmer har indledt deres affære i maj, og det gør måneden til den, hvor flest er utro. På 2. pladsen kommer august med 17 procent og derefter februar med 12 procent.

- Maj er magisk for os nordboere. Solen begynder for alvor at titte frem, vi slapper af og smider vintertøjet. Pludselig er næsten alle, vi ser på gaden, dejlige, lyder forklaringen fra Sigurd Vedal, vicedirektør for Victoria Milan.

Malene Fich Weischer, Q, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.