Partyprins fejrer fødselsdag hos bedstemor

Fest og farver var i år skiftet ud med jagt, da prins Harry fejrede sin 32-års fødselsdag i Skotland.

Når man bliver ældre, har man ofte brug for mere ro.

Og selv om den britiske prins Harry blot har rundet 32 år denne weekend, blev hans fødselsdag i år fejret på ægte bedstemor-manér, skriver Hello! Magazine.

Prinsens sædvanlige fødselsdagsfester i Chelsea og London med fest og farver var i år skiftet ud med en hyggelig jagtweekend i det skotske højland på dronning Elizabeths slot Balmoral.

Her fik prinsen selskab af sin nære familie og venner. Man så blandt andre Prins Harrys kusine prinsesse Eugenie ankomme til slottet i følgeskab med sin kæreste Jack Brooksbank.

Også den britiske premierminister, Theresa May, var med til at fejre den unge prins med et weekendbesøg. Det var Theresa Mays første officielle besøg på Balmoral.

Prins Harry er som bekendt glad for udendørslivet, og slottet i det skotske højland giver da også rig mulighed for at nyde den smukke og barske natur.

Balmoral er i øjeblikket meget besøgt af det britiske kongehus. Så sent som i sidste uge besøgte hertuginde Kate og prins William det smukke slot for at slappe af med deres to børn prins George og prinsesse Charlotte. Her blev parret set køre en tur med selveste dronning Elizabeth som chauffør.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.