Partifælle om Joachim B: "En dag gør vi ham til minister"

Ole Birk Olesen fra Liberal Alliance langer på Facebook ud efter venstrefløjen, som "fortæller Joachim B. Olsen-historier."
Joachim B. Olsen og Ole Birk Olesen sidder begge i Folketinget for Liberal Alliance.
Joachim B. Olsen og Ole Birk Olesen sidder begge i Folketinget for Liberal Alliance. SCANPIX arkiv

Da Liberal Alliance-politikeren Ole Birk Olesen var dreng, var 'Århus-historier' det, man morede sig over.

"Dem grinede vi meget af dengang," skriver Ole Birk Olesen i dag på Facebook i en update, hvor han langer ud efter venstrefløjen. Årsag? Venstrefløjen har erstattet de gammelkendte vitser om århusianerne med såkaldte "Joachim B. Olsen-historier".

"Det er ikke til at grine af, for på venstrefløjen tror folk, at deres Joachim B. Olsen-historier er sande, selvom de bare er vandrehistorier," skriver Ole Birk Olesen, der ligesom Joachim B. Olsen sidder i Folketinget for Liberal Alliance.

Han skriver videre, at der på venstrefløjen ikke er grænser for, hvad Joachim B. Olsen har sagt og gjort. Selvom der i virkeligheden, mener han, er tale om vandrehistorier uden hold i virkeligheden.

"Godnat og sov godt, venstrefløj. En dag gør vi ham til beskæftigelsesminister alligevel. Fordi han er dygtig. Og fordi I har fortjent det," lyder den afsluttende bemærkning på Facebook-updaten.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.