Parterapeut om kendisbrud: Milliardær vil ydmyge sangerinde

Det er en god grund til, at Janus Friis nu hiver sin tidligere kæreste i retten, mener en parterapeut.
"Han ønsker at ydmyge hende offentlig," siger en parterapuet om Janus Friis' brud med sangerinden Aura Dione.
"Han ønsker at ydmyge hende offentlig," siger en parterapuet om Janus Friis' brud med sangerinden Aura Dione. Foto: Scanpix

Et bittert opgør mellem Janus Friis og sangerinden Aura Dione er i fuld gang.

Skypemilliardæren har trukket sin tidligere kæreste i retten og kræver, at hun betaler i alt 21,6 millioner kroner tilbage til ham.

Og der er en god grund til, at Janus Friis vælger at gå rettens vej mener parterapeut Martin Østergaard, skriver Ekstra Bladet.

– Det virker som om han er blevet krænket, føler sig dårligt behandlet og nu vil have hævn. Uden at kende sagens detaljer virker det som om, han føler sig bedraget og ført bag lyset og nu er helt ligeglad med, om det her bliver en god historie i medierne. Han har jo sans for iscenesættelse og er godt klar over, at værdien i det her i det offentlige rum er større end det, han eventuelt får ud af det, siger parterapeuten til Ekstra Bladet.

Han forklarer, at det er usædvanligt, at mændene stiller krav i forbindelse med et brud. Det plejer at være kvinderne. Martin Østergaard tror derfor, at Janus Friis ønsker at fortælle en historie ud over selve søgsmålet.

– Han ønsker at trække hende igennem sølet. Det er det, der er formålet med en handling som den her. Han ønsker at ydmyge hende offentlig, siger han til Ekstra Bladet.

Den spraglede sangerinde og den sky milliardær blev kærester i 2011. De var forlovet og skulle giftes - men så ramlede det hele. I går var det fremme, at der muligvis har været utroskab inde i billedet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.