Parken smed drenge på 12 og 13 ud fra FCK-Brøndby

Tre drenge og deres fædre havde glædet sig til at se Brøndby og FCK spille i Parken søndag. Men vagterne smed drengene ud, et kvarter før kampen starede.
Asger, Thue og Theodor kom ikke til at se Brøndby-FCK søndag. De blev smidt ud af Telia Parkens vagter, inden kampen begyndte.
Asger, Thue og Theodor kom ikke til at se Brøndby-FCK søndag. De blev smidt ud af Telia Parkens vagter, inden kampen begyndte. Foto: Twitter

Den 46-årige journalist Per Juul Carlsen var søndag taget til Parken for at se FCK-Brøndby sammen med sin søn, sin ven og vennens to sønner. Men de fem nåede aldrig at se kampen. De blev smidt ud af Telia Parken et kvarter før, da de udgjorde en sikkerhedsrisiko, skriver BT.

"Jeg synes, at det er helt absurd og fuldstændigt langt ude, at vi skulle udgøre en sikkerhedsrisiko. Vi er fem personer, som bare er taget på stadion, fordi vi kan lide fodbold. Børnene er henholdsvis 12, 13 og 13 år, så det forstår jeg intet af," fortæller Per Juul Carlsen til BT.

Gruppen med de tre drenge på 12, 13 og 13 år blev smidt ud, fordi vagterne mente, at de kun havde klappet af Brøndby, da de gik på banen. Det er Per Juul Carlsen ikke enig i.

"Jeg klapper af både FCK og Brøndby, når de kommer ind på banen, men vagten mente, at det kun havde været af Brøndby. Og så fik vi efterfølgende at vide, at nogle af drengene havde sunget med på Brøndbys sang. Det kan ikke have været højt, for jeg kunne ikke høre det," siger Per Juul Carlsen.

Kunne ikke garantere for sikkerheden
Vagterne forklarede efterfølgende Per Juul Carlsen, at en af årsagerne til, at de blev smidt ud, var, at de ikke kunne garantere for dem fems sikkerhed. Per Juul Carlsen er bekymret over, at vagterne tilsyneladende tager mere hensyn til voldelig fans end til en fredelig familie, der er kommet for at se fodbold.

FC Københavns pressechef Christian Wolny er blevet kontaktet af BT, men mener mandag formiddag ikke, at de på nuværende tidspunkt kan tage stilling til sagen.

"Vi kan ikke sige noget før, at vi har fakta på plads. Alle sager bliver rapporteret efter en kamp - og indtil vi har talt med vagterne og hørt, hvorfor de her personer er blevet smidt ud af stadion, kan vi ikke forholde os til denne her sag," lyder det fra Christian Wolny.

Kilde: BT.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.