Papes pinlige valgbommert: Se den her

Søren Pape brugte en oplevelse i det indbrudsramte Nødebo til at reklamere for partiets politik på Facebook. Situationen viser sig dog at være helt anderledes, end partiformanden troede.
"Det viser med al tydelighed, at der er brug for at sætte ind," siger Søren Pape (K) på sin Facebook-profil om en situation, hvor politiet blev tilkaldt på grund af reklameomdelere.
"Det viser med al tydelighed, at der er brug for at sætte ind," siger Søren Pape (K) på sin Facebook-profil om en situation, hvor politiet blev tilkaldt på grund af reklameomdelere. Foto: Screendump fra Facebook

Søren Pape (K) var hurtig på Facebook-aftrækkeren, da han i dag var ude for en ”helt syret oplevelse”, som han skriver på sin Facebook-profil.

Det Konservative Folkeparti går til valg på en større indsats mod indbrud: Mere politi og højere straffe. Formand Søren Pape Poulsen tog i dag på besøg hos en indbrudsramt familie i Nødebo, Nordsjælland, i et kvarter, der er hårdt ramt af indbrud.

- Jeg har lige været inde og besøge Poul, der har været udsat for indbrud. Mens vi er her, sker der faktisk det, at der er mistanke om indbrud få meter nede ad vejen, fortæller Søren Pape i en video på sin Facebook-side.

Politiet kommer og stopper den varevogn, der holdt foran huset, men man kan ikke tage dem for noget, forklarer K-formanden og konkluderer:

- Det viser med al tydelighed, at der er brug for at sætte ind. Det er ikke for sjov, at der er 36.000 indbrud i Danmark om året. Folk skal føle sig trygge, vi skal have nogle flere betjente.

Sagen er dog den, at der var tale om reklameomdelere, oplyser Nordsjællands Politi.

- Det er endnu ikke blevet ulovligt, siger vagthavende hos Nordsjællands Politi Hans Jakob Rechendorff til Avisen.dk.

Søren Pape Poulsen er glad for at høre, at der alligevel ikke var tale om et indbrudsforsog.

- God nyhed, hvis der ikke var tale om et indbrudsforsøg, og stor ros til politiet for at reagere hurtigt. Når de lokale beboere reagerer, som de gør, så viser det den utryghed, som de og mange andre danskere lever med. Det vil jeg gerne gøre noget ved, skriver han i en sms til Avisen.dk.

 

Havde en helt syret oplevelse her til formiddag. Besøgte en indbrudsramt familie i Nøddebo, og mens vi sidder og taler...

Posted by Søren Pape Poulsen on 29. maj 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.