Panik på fly i USA: Kraftig røgudvikling tvinger piloter til nødlanding

Flyet måtte nødlande efter blot ti minutter i luften.
Henter afspiller ...
/ritzau/
De 142 passagerer på et indenrigsfly i USA fik sig en skræmmende oplevelse torsdag, da kabinen pludselig blev fyldt med røg.

Flyet var netop lettet 10 minutter tidligere i Long Beach i Californien, hvorfra det skulle være fløjet til Austin, Texas. Men istedet måtte det nødlande igen efter den ildevarslende røgudvikling. Ingen personer kom til skade ifølge myndighederne, men alligevel blev fire personer tilset efter den dramatiske oplevelse.

´Jeg har lige fået en søn, så det eneste, jeg kunne tænke på, var min søn. Så jeg vil nok sige, det her er den bedste følelse, jeg har haft i mit liv endnu. Det får dig til at tænke over livet,´ forklarede Shaun Mahoney, flypassager.

En talsmand fra flyselskabet Jet Blue oplyser, at der var en alarm om en overophedning i flyets maskine, og piloterne reagerede ved at aktivere et automatisk brandslukningsprogram. Men det var dog uklart, om der havde været en decideret brand i maskinen eller ej. Medvirkende: Dansk tilrettelæggelse: Sune Skallerup Sørensen

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.