Pædagoger glemte to-årig i skov: Fundet grædende af politiet

En to-årig dreng blev glemt og var alene i en skov i to en halv time.
En to-årig dreng blev glemt af sin børnehave i Ishøj.
En to-årig dreng blev glemt af sin børnehave i Ishøj. Foto: Googlemaps

En to-årig dreng blev mandag glemt i en skov og var alene i to en halv time, før han blev fundet af politiet. Det skriver TV 2.

Børnehavens medarbejdere opdagede først, at de havde glemt drengen, da de kom hjem til København. Her skulle drengens mor hente ham, men han var der ikke.

Politiet fandt drengen grædende på bagtrappen af det hus, børnehaven har i Ishøj.

Drengen var i god behold.

Hos Københavns Kommune bekræfter man sagen overfor TV 2 og forklarer, at drengen var krydset af ved Ishøj umiddelbart inden børnehavebørnene skulle med en bus hjem. Da børnene igen blev krydset af, reagerede medarbejderne ikke på, at drengen manglede i bussen.

Om det får konsekvenser for de involverede medarbejdere, vil kommunen ikke udtale sig om, men hændelsen betyder, at der med øjeblikkelig virkning er ændret på procedurerne, så børnene fremover tælles, når de sidder i bussen.

- Vi er i dialog med både den berørte familie og de øvrige forældre i institutionen, og vi gør alt, hvad vi kan for at genoprette deres tillid til os, siger Kate Obeid, områdechef i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune, til TV 2.

I sidste uge blev en to-årig dreng glemt i et skur i en vuggestue i Strøby på Stevns.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.